Yhteystiedot

Tmi Matti Leväinen
Leväläntie 10
77460 MAAVESI

puhelinnumero: 050 5183060
sähköposti: matti.levainen@levainen.fi

Y-tunnus 2154618-4

HUOM!

Työntekijöiden ei tarvitse poistua testien takia työpaikalta kesken työpäivän. Tulen tekemään kaikki testit työpaikalle. Kuntokartoitus tehdään aina työntekijän kanssa kahdenkesken ja se on luottamuksellinen!

Yrityksille

Henkilöstön kuntokartoitus

Autan asiakkaita suuntamaan hyvinvointipanostuksensa tuottavasti sekä tarjoan kunnon työkalut terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen. Tavoitteena on vaikuttaa niin yksilön kuin työyhteisönkin hyvinvointiin vireyttä, energisyyttä ja yhteishenkeä parantamalla. Onnistuneen yhteistyön jälkeen sairauspoissaolot vähänevät ja työntekijöiden työteho nousee.

 

Polar Kehon Ikä - mittaus

Polar Kehon Ikä -kuntokartoituksella selvitetään henkilön kunto tarkasti ja helposti, voidaan seurata kehittymistä ja ennen kaikkea aktivoida henkilö juuri hänelle sopivan, tehokkaan ja turvallisen liikunnan pariin.

Mittaus vertaa kehon ikää oikeaan ikään. Kunnon ja terveyskunnon mittaukset kertovat minkä ikäisessä kehossa henkilö asuu. Palvelu sisältää mittauksen, kansankielisen testipalautteen sekä motivoivat ohjeet kunnon kohottamiseen.

Kartoituksessa testataan:

  • Kestävyyskunto (Polarin makuutestillä)
  • Lihaskunto (vatsalihakset, yläkehonlihakset 5 sek. hauiskääntötestillä ja jalkalihakset seinäistunnalla)
  • Liikkuvuus (eteentaivutuksella)
  • Verenpaine (verenpainemittarilla)
  • Kehonkoostumus (Tanitan vaa'alla)

Polar Kehon Ikä -mittari